12- daagse geheel verzorgde cultuurvakantie Hartje Roemenie juni 2015

Deze reis is door Kentauro samengesteld op verzoek van organisatie Hartje RoemeniŽ. In 2012 en in 2013 was het een groot succes. Reisverslagen zijn te vinden op de website van Hartje RoemeniŽ Hartje RoemeniŽ wil u graag kennis laten maken met het authentieke RoemeniŽ en haar bewoners. De rondreis laat een variŽrend beeld zien: eeuwenoude tradities op het Roemeense platteland, het hippe stadsleven, de rijke geschiedenis en natuurlijk de prachtige natuur. Tijdens de reis maakt u kennis met de traditionele Roemeense keuken en zult u genieten van prachtige zigeunermuziek. Een bezoek aan ťťn van de Roemeense kuuroorden zal zeker niet ontbreken. We reizen met een klein gezelschap. Wij verzorgen zelf de reisleiding en maken daarbij gebruik van relaties in RoemeniŽ.

 

Verblijf in RoemeniŽ

Om kennis te maken met de Roemeense bevolking verblijven we zo veel mogelijk in kleinschalige accommodaties. Alle accommodaties hebben we zelf bezocht en zijn netjes en schoon. Begin van de reis in Cluj

 

Vervoer

Retour per touringcar Noord-Nederland - Dortmund of Eindhoven airport

Retourvlucht Dortmund/Eindhoven - International Airport Cluj of Sibiu

Vervoer in RoemeniŽ per touringcar.

 

Muzikale elementen

Hongaarse en zigeunermuziek in Szek en Campu Cetatii

 

Overig

8-16deelnemers.

Reisbegeleiding Auktje Smedes

 

Prijsinformatie volgt

Uitgaande van deelname van 14 personen, exclusief vliegticket. Wij boeken het vliegticket voor u op moment van boeken op basis van de dan geldende prijs. Deze prijs kan variŽren. Prijsindicatie voor een vliegticket is Ä 250,-- per persoon. * Bij meer/minder deelname kan de prijs wijzigen. Inclusief: ∑ Vervoer per bus in RoemeniŽ ∑ Alle 11 overnachtingen met ontbijt ∑ Roemeense lunch bij Janneke Vos ∑ 6 x avondmaaltijd ∑ Documentatie en kaarten ∑ Optreden zigeunerensemble in Campul Cetatti en dorsmuzikanten in Szek ∑ Hele reis Nederlandstalige reisleiding Exclusief . Niet genoemde maaltijden, persoonlijke uitgaven en entrees . Reis- en annuleringsverzekering . Vervoer van en naar de luchthaven (optioneel)

 

>

 

Aanmelding nieuwsbrief:

 

 

 

Sinds 2007 aangesloten bij:

 

Kentauro op facebook naar facebook